29 april 2024
tisdag, 18 augusti 2020 09:52

Anna Reuterskiöld, chef för CapMan Real Estate Sweden

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Anna Reuterskiöld (bilden) innebär att hon blir chef och ny partner för CapMan Real Estate Sweden. Hon började att arbeta på CapMan år 2014, för att sedan verka som som fastighetsutvecklare och analytiker på Skanska Fastigheter.

– Som ett erkännande av hennes bidrag till verksamheten sedan år 2014, är jag glad att kunna meddela att Anna kommer att bli landschef för CapMan Real Estate Sweden på kontoret i Stockholm, säger Mika Matikainen, partner för CapMan Real Estate.

– Jag är mycket glada över att ta på mig detta ansvar att leda vårt talangfulla team i Stockholm. Vi har en stark portfölj av tillgångar i Sverige och jag ser fram emot att ytterligare bygga upp närvaron i Sverige. Vi tror att det finns många intressanta investeringsmöjligheter som vi kan se till att lägga till i vår portfölj i Sverige inom en snar framtid, säger Anna Reuterskiöld, partner och chef för CapMan Real Estate Sweden.

– Anna är rätt person för jobbet. Förändringen kommer också att göra det möjligt för våra andra partners i Sverige, som Ed Williams och Per Tängerstad, att stödja vår tillväxt i Sverige genom att fokusera på affärsutveckling och stärka vår närvaro i Norge, tillägger Matikainen.

CapMans fastighetsteam inkluderar 40 nordiska medarbetare, varav sju är baserade i Stockholm. CapMans nuvarande fastighetsvolym under förvaltning omfattar drygt 2,8 miljarder euro.