17 maj 2024
torsdag, 27 augusti 2020 15:09

Evolv och Colliers i samarbete om logistik

Skrivet av 

 

 

 


Colliers ska hyra ut nyproducerade lager- och logistiklokaler om cirka 20.000 kvm i Enköping åt Evolv Property AB.

 

 

 

 

 

 

 


Evolv och Colliers inleder samarbete kring uthyrning av nyproducerade lager- och logistiklokaler om cirka 20.000 kvm i Enköping.

– Det är med stor glädje vi inleder vårt samarbete med Evolv Property AB, ett offensivt och spännande företag med en ung och kreativ ledning. Deras höga målsättning att erbjuda nyproducerade lokaler med stor grad av flexibilitet, logistik- och energieffektivitet samt en trevlig och sund arbetsmiljö tilltalar oss mycket. Att den dessutom ligger på ett strategiskt läge där Riksväg 55 och E18 möts samt med ett unikt exponeringsläge mot motorvägen gör den extra attraktiv. Fastigheten beräknas att stå färdig under 2022, säger Mikael Wallner, Head of Leasing & Industrial & Logistics på Colliers.

– Vi på Evolv satsar offensivt och har förvärvat ett flertal lager & logistikfastigheter i anslutning till E18 i Enköping. Att vi även säkrat mark på Annelundsgatan ger oss möjligheten att erbjuda marknaden en modern, effektiv och nyproducerad lager & logistikfastighet med ett ypperligt läge. Colliers blev vårt val av samarbetspartner, dels tack vare sina goda referenser på tidigare väl genomförda uppdrag, dels för sin kvalité och sitt engagemang vid vår upphandling. Vi är övertygade om att Colliers kommer motsvara våra högt ställda förväntningar och vara en professionell partner till oss i att erbjuda framtidens lager & logistiklösningar, säger Lars Axelsson, grundare och delägare, Evolv Property AB.