29 april 2024
onsdag, 02 september 2020 14:34

NIRAS CRES visar ett starkt resultat

Skrivet av 

 

 

 


Karolina Fors, ansvarig för de hyresjuridiska tjänsterna och Ingela Johansson, affärsområdeschef, NIRAS Corporate Real Estate Services.

 

 

 

 

 

 


NIRAS Corporate Real Estate Services, CRES, summerar ett starkt första halvår 2020 och affärsområdet rekryterar flera nya medarbetare

– Under första halvåret har vi förstärkt vårt team med flera nya medarbetare och har även lyckats överträffa vår resultatbudget, vilket givetvis är mycket glädjande. Det visar på att våra tjänster inom hyresgästrådgivning är efterfrågade, att vi levererar bra till våra kunder och står oss väl i marknaden. Vi är nu väl positionerade inför fortsättningen av året och för att kunna hantera de osäkerheter som finns i omvärlden, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef, NIRAS Corporate Real Estate Services.

Genom rekryteringarna av Christina Sandström och Anna Eriksson vid årsskiftet tillfördes ytterligare värdefull erfarenhet inom kommersiell hyresjuridik.

Christina Sandström har över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen från advokatbyråer, fastighetsägarsidan och senast från lokalförsörjning hos en av de större statliga myndigheterna.

Anna Eriksson, har 15 års erfarenhet av juridiskt arbete, däribland avseende kommersiella lokaler i roller som föreningsjurist och rådgivare för fastighetsägare.

– Genom rekryteringarna av Christina och Anna har vi tillfört ytterligare erfarenhet inom såväl hyresjuridik som förhandling vilket tillför stort värde för våra kunder särskilt som vi ofta jobbar med komplexa, stora och långsiktiga förhyrningar, säger Karolina Fors, ansvarig för de hyresjuridiska tjänsterna.

Teamet har också tillförts värdefull kompetens och erfarenhet genom rekrytering av tre nya projektledare. Ulrika Rosberg har bakgrund som projektledare och förvaltare inom fastighetsbranschen, nu senast på Jernhusen. Jacob Furster kommer närmast från Klövern där han arbetat med förvaltning. Christina Zetterqvist, har anslutit från Swedavia och har tidigare arbetat med kommunal lokalförsörjning.

Tjänsten avtalshantering har under våren förstärkts genom internrekrytering av Jeanette Zetterberg från ekonomiavdelningen samt Alma Blücher som arbetar deltid vid sidan om studier inom juridik på Stockholms universitet.

– Genom dessa rekryteringar har vi ytterligare stärkt vår förmåga att leverera tjänster inom hyresgästrådgivning med bredd och kvalitet, säger Ingela Johansson.

NIRAS Sweden AB ingår i NIRAS-koncernen. NIRAS är en ledande leverantör av konsult- och projektledningstjänster inom samhällsbyggnad, byggnation, fastigheter, facility management, arkitektur, lokalförsörjning, hyresgästrådgivning, energi, miljö, vatten, infrastruktur och processindustri.NIRAS grundades 1956 och har sitt huvudsäte i Danmark. NIRAS har 2.200 anställda och bedriver verksamhet i över 100 länder.