9 maj 2024
måndag, 07 september 2020 10:08

Fastpartner hyr ut 4.200 kvm i Hemsta Företagspark

Skrivet av 

 

 

 


Fastpartners Hemsta Företagspark är beläget i södra delen av Gävle och omfattar cirka 45.000 kvm.

 

 

 

 

 



Fastpartner har tecknat ett 3-årigt hyreskontrakt med Region Gävleborg, Hjälpmedel SAM, för cirka 4.200 kvm i Hemsta Företagspark i Gävle. Kontraktet började löpa den 1 september 2020. Anpassning av lokalerna pågår och kommer att fortgå en bit in i höst.

Hemsta Företagspark är beläget i södra delen av Gävle i området Hemsta. Fastigheten uppgår till cirka 45.000 kvm och erbjuder en attraktiv blandning av kontors, lager- och produktionsytor. Exempel på hyresgäster i Hemsta Företagspark är Gavlegårdarna, Actic, Dome Adrenaline Zone, Setra och Samhall.

– Region Gävleborg och Hjälpmedel SAM är sedan tidigare en viktig hyresgäst till Fastpartner i Gävle. Den nya lokalen i Hemsta Företagspark skapar goda förutsättningar för hyresgästens expansion vilket känns väldigt bra att kunna erbjuda, säger Fredrik Thorgren, regionchef på Fastpartner.

–  Vi är mycket nöjda med att vi har hittat en bra lösning med att få tillgång till en större lokalyta för vårt huvudlager av hjälpmedel, säger Ulf Persson, förvaltningschef på Region Gävleborg.