28 april 2024
onsdag, 09 september 2020 11:47

NCC Property Development rekryterar Kaan Tektas

Skrivet av 

 

 

 

 

 



Rekryteringen av Kaan Tektas (bilden) innebär att han tillträder som chef för projektledning inom NCC Property Development region Stockholm. Han  kommer närmast från rollen som projektchef på Fabege.

– Jag är mycket glad att få välkomna Kaan till NCC. Han kommer närmast från Fabege där han de senaste åren arbetat som projektchef och med fastighetsutveckling inom Solna stad och med utveckling av stadsdelen Haga Norra. Med erfarenhet både från byggsidan och som byggherre kommer han att bidra med en bred kompetens i våra projekt, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

Kaan Tektas
tillträder en nyinrättad tjänst som chef för Projektledning inom region Stockholm och börjar på NCC i början av september.

– Jag ser fram emot det nya uppdraget på NCC, det känns oerhört spännande. Mellan 2005 och 2010 jobbade jag på dåvarande NCC Bostad som arbetsledare och platschef, så det känns lite extra kul att komma tillbaka till NCC och få vara med och bidra till att stärka NCC:s roll som professionell fastighetsutvecklare och hållbar samhällsaktör, säger Kaan Tektas.

Även Roger Nilsson och Jenny Wellenius stärker NCC Property Development i Stockholm som även internrekryterat Roger Nilsson som affärsutvecklare inom segment samhällsfastigheter samt Jenny Wellenius som projektledare. Båda kommer från NCC Building.

Roger Nilsson
kommer närmast från NCC Building, avdelning Uppsala, Gävle/Dala där han har arbetat som projektutvecklare med ansvar för bostadsprojekt i tidiga skeden. Roger Nilsson har även jobbat med bostadsutveckling på Besqab och JM.

Jenny Wellenius
kommer närmaste från NCC Building Hus Stockholm där hon arbetat i olika roller sedan 2012 med projekt som till exempel Nya Södersjukhuset samt två olika kontorsprojekt vid Torsplan i Hagastaden i centrala Stockholm.

Roger  Nilsson och Jenny Wellenius  har tillträtt sina nya tjänster.