30 april 2024
torsdag, 10 september 2020 11:06

C&W anställer tre nya medarbetare

Skrivet av 

 

 

 


Tre nya medarbetare som har anställts på Cushman & Wakefield Valuation & Strategic Advisory, är från vänster:
Peter W-O Berglin, Associate Director i Göteborg, Hanna Käck, analytiker vid Stockholmskontoret och Carl Axelsson, analytiker vid Stockholmskontoret.

 

 

 

 

 

 


Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Strategic Advisory med tre nya medarbetare, varav en i Göteborg och två i Stockholm.

Anders Elvinsson, Head of Valuation & Strategic Advisory, Cushman & Wakefield, säger:
– Trots den pandemi vi nu går igenom är den ökade tillströmningen av uppdrag från nya och befintliga kunder så pass stark att vi vågar satsa och utöka teamet ytterligare. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen och ökar kapaciteten för att möta kundernas önskemål och behov såväl idag som i framtiden.

Cushman & Wakefield är marknadsledande inom fastighetsvärdering och strategisk rådgivning. Årligen värderar teamet över . 200 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1.400 Mdr kr på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal rådgivningsuppdrag av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer inom affärsområdet Strategic Advisory.

Peter W-O Berglin
har anställts som Associate Director och ansluter till teamet den 21 september. Han kommer att ansvara för Valuation & Strategic Advisory på bolagets Göteborgskontor. Han kommer närmast från motsvarande tjänst på Savills och han har tidigare erfarenhet av transaktionsrådgivning från sin tid på Catella. Peter W-O Berglin har en kandidatexamen i fastighetsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan och en Master in Management från IE Business School i Madrid. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna och RICS.

Peter W-O Berglin, tillträdande ansvarig för Valution & Strategic Advisory i Göteborg säger:
– Min tanke var från början att gå över till ägarsidan, men när den här möjligheten uppenbarade sig så kändes valet självklart och beslutet var lätt att fatta. Cushman & Wakefield är en global aktör och mycket starka inom värdering och transaktion, samtidigt orädda och nytänkande. Det skall bli riktigt roligt att få vara en del av ett sådant gäng och bidra till deras fortsatta framgångar.

Vidare har Carl Axelsson har anställts som analytiker vid Stockholmskontoret och han ansluter till teamet den 14 september. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Croisette. Carl Axelsson har en kandidatexamen inom företagsekonomi från Lunds Universitet och en kandidatexamen inom fastighetsekonomi från Malmö Universitet.

Hanna Käck
, som sedan våren 2018 arbetat som trainee inom teamet, anställdes i juni efter avslutade studier som analytiker vid Stockholmskontoret. Hon är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad med inriktning fastighetsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan och hon har genomfört en utbytestermin i Oxford.