30 april 2024
onsdag, 16 september 2020 10:39

New Property utvecklar Visby Galleria

Skrivet av 

 

 

 


I ett uppdrag av fastighetsägaren Nordika fick New Property uppdraget att se över helhetsutbudet i Visby Galleria, och New Property identifierade snabbt behovet av att kunna erbjuda en modern Self Storage central i Visby Galleria.

 

 

 

 

 

 


New Property Retail & Development omvandlar onyttjade ytor till nytt Self Storage i Visby Galleria. Servisstore hyr cirka 1.700 kvm i centrala Visby och blir därmed Gotlands mest centrala Self Storage anläggning.

– Vi fick i uppdrag av fastighetsägaren Nordiska att se över helhetsutbudet i Visby Galleria, och identifierade snabbt behovet av att kunna erbjuda en modern Self Storage central. Tillsammans med en stark operatör kunde vi utveckla oanvända lokaler i källarplan genom att tillskapa en ny butiksfront mot gågatan. Detta skapar ett bättre serviceutbud i Gallerian samtidigt som fastighetsägaren får kassaflöde på annars svårtuthyrda ytor, säger Sebastian Pradilla, Business Developer, New Property Retail & Development.

– Vi är glada att New Property kontaktade oss angående detta läge. Det är en väldigt bra marknad för oss med ett oerhört centralt läge för en premiumanläggning. New Property har varit kunniga och trygga genom hela affären, säger Ivan Elgstrand, vd för och ägare av Servistore.

New Property som bildades under 2005, med visionen att hjälpa fastighetsägare i alla värdeskapande led från uthyrning till transaktion. Inom segmentet uthyrning är bolaget idag en av Sveriges konsulter. Totalt omsätter koncernen över 90 Mkr med 24 anställda
.