3 maj 2024
måndag, 12 oktober 2020 11:55

CBRE Group investerar 3 miljarder dollar

Skrivet av 

 

 

 


Andrea Greco, Chief Procurement Officer, CBRE.

 

 

 

 

 




CBRE Group ska investera cirka 1 miljard dollar tillsammans olika leverantörer under år 2021 och samtidigt öka dessa investeringars kostnader till 3 miljarder dollar under fem år.

Genom att uppnå dessa investeringsmål kommer CBRE att öka sitt engagemang och partnerskap väsentligt med företag som är certifierade och som ägs av grupper som är underrepresenterade, inklusive minoriteter, kvinnor, veteraner, HBTQ och funktionshindrade. CBRE har även åtagit sig att öka stödet för småföretag.

– Att ha ett flertal och mångsidiga leverantörer främjar konkurrens och innovationer genom introduktion av nya produkter, tjänster och lösningar, säger Andrea Greco, Chief Procurement Officer, CBRE. Vi ser leverantörsdiversitet som en strategisk skillnad på marknaden.

CBREs funktion av leveranskedjerna hanterar en av de största tredjepartsutgifterna inom den kommersiella fastighetsbranschen genom hundratals yrkesverksamma på fyra kontinenter. Genom att uppnå sina mångsidiga mål strävar CBRE efter att få plats på den prestigefyllda miljontabellen Round Bord (BDR), en grupp som nu består av bara 28 företag som är erkända ledare inom leverantörsdiversitet. Medlemmar i BDR använder sin storskaliga köpkraft och sina upphandlingsmetoder för att påverka leverantörer och driva positiva resultat för lokala samhällen runt om i världen.

– Mångfald hos leverantörer gör att vi kan ge ett ännu större bidrag till den långsiktiga ekonomiska stabiliteten i våra samhällen, säger Tim Dismond, Chief Diversity Officer, CBRE. Vårt åtagande kommer direkt att gynna underrepresenterade företag och i sin tur kommer dessa företag att stärka människorna och områdena där de befinner sig genom att skapa hållbara jobb och skatteintäkter.