2 maj 2024
tisdag, 13 oktober 2020 10:43

White: Pandemin kan ge hus en ny identitet

Skrivet av 

 

 

 


White arkitekter menar att människors förändrade behov på grund av pandemin kan medföra att kontoren behöver optimeras eller ställas om för andra ändamål utan stora ingrepp.

 

 

 

 

 

 

 


Pandemin ritar om spelplanen i och utanför staden. Nu har White arkitekter identifierat tre möjligheter att ställa om befintliga byggnader och skapa nya värden.

Vardagen, beteende och livsstil har förändrats – och det ger effekter på användningen av den fysiska miljön. Kontoren behöver optimeras eller ställas om för andra ändamål. Bottenvåningar som tomställs när handeln flyttar ut går att fylla på helt nya sätt. Ja, det finns många sätt att möta människors förändrade behov – utan stora ingrepp.

White kallar det Transform. Här har White tagit fram tre erbjudanden där arkitektkontoret snabbt och kostnadseffektivt hjälper kunden att identifiera och kapitalisera på nya möjligheter genom att ställa om och utveckla era lokaler. Med flexibilitet och anpassningsbarhet i det korta perspektivet, och med en robusthet som kan stå över generationer.

A. Re:work
White hjälper fastighetsägare och hyresgäster som vill ställa om och optimera sina kontorslokaler för att stärka affären och varumärket genom:
1. Flexibelt kontor med tydliga zoner. 2. Snabb och flexibel hyresgästanpassning genom återbruk

B. Re:value
White stöder fastighetsägare genom att synliggöra och kapitalisera på hållbara affärsutvecklingsmöjligheter genom: 1. Identifiera möjligheter och potential hos fastighetsbeståndet. 2. Maximera värdet och potentialen hos fastighetsbeståndet.

C. Re:locate

Re:locate är en  möjlighet att stärka företags affär genom ökad flexibilitet, effektivitet och välbefinnande bland de anställda genom: 1. Strategiskt placerade kontorshubbar. 2. Optimerade strategiskt placerade kontorshubbar.