27 april 2024
fredag, 30 oktober 2020 12:12

Colliers växer inom Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 


Rekryteringen av Filip Bodin (bilden) innebär att han anställs som analytiker på Colliers inom Capital Markets med placering i Stockholm. Han är utbildad civilingenjör vid Lunds Universitet och han har har under sin studietid arbetat extra inom fastighetsrådgivning. Sedan examen har han arbetat som förrättningslantmätare på Lantmäteriet.

Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, säger:
– Vi välkomnar Filip och ser fram emot att utvecklas tillsammans. Colliers fortsätter tillväxtresan och söker ständigt nya duktiga medarbetare.

Filip Bodin
, analytiker på Colliers, säger:
– Jag ser fram emot att exponentiellt kunna växa hos Colliers som är en väletablerad internationell aktör, vilket känns extremt spännande och kul! Jag ser också fram emot att knyta många nya kontakter och lära mig av mina kompetenta kollegor.

Colliers team inom Capital Markets består av 13 medarbetare med gedigen erfarenhet inom köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför medarbetarna på Capital Markets transaktioner av såväl som enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter, som transaktioner av hela portföljer.