3 maj 2024
fredag, 03 februari 2012 18:38

SATS inviger anläggning i Spårvagnshallarna

Skrivet av 
sats_sparvagnshallarna

Lördagen den 4 februari öppnar SATS Spårvagnshallarna i centrala Stockholm, på Birger Jarlsgatan 57D. Ytorna omfattar tre våningsplan inredda med det senaste inom träningsutrustning och design. Här finns även fresh food-konceptet Squeezed Up. Centrumet har fokus på personlig träning. På invigningsdagen erbjuds gästerna träningsprogram, musikunderhållning, dryck och tilltugg. Drop-in gäller på samtliga klasser den 4 februari.

sats_christian_mannerstraleSATS presenterar denna nyöppning i Stockholms innerstad som den mest unika och häftigaste lokalen i SATS historia. Spårvagnshallarna framställs som ett fantastiskt komplement till de befintliga sportanläggningarna i centrala Stockholm. Christian Mannerstråle, Nordic development manager på SATS, kommenterar invigvningen:

– Den blir en historisk dag i vårt företags historia och det är en fantastisk känsla att få informera om tillökningarna i vår SATS-familj. Vi ska öppna tre nya center och fortsätter med vår mission att växa, vara tillgängliga för våra medlemmar och stärka vår position i Sverige.

SATS nya anläggning har 2 078 kvm i tre plan. Här ska finnas två salar för gruppträning och andra träningsytor, PT-områden (personlig träning) och konditionsavdelning.

Ursprunget till de nya lokalerna uppfördes år 1905 och ritades av arkitekt Adolf Emil Melander. Hallarna brukades som garage för spårvagnar fram till det att spårvägen avvecklades, år 1967. Sedan dess har byggnaden inhyst spårvägsmuseum och bilbutiker.