4 maj 2024
tisdag, 19 juni 2012 18:52

Jones Lang LaSalle ska hyra ut 28 000 kvm på Söder

Skrivet av 
alt
Fatburen omfattar cirka 48 000 kvm.

 

Jones Lang LaSalle har fått i uppdrag av Crown Nordic Management att hyra ut hela 28 000 kvm i fastigheten Fatburen (Fatburssjön 9) vid Medborgarplatsen på Södermalm, Stockholm. Uppdraget gäller den yta som Skatteverket hyr fastigheten, och som de planerar att lämna i december 2013. I våras skrev Skatteverket avtal med Fabege omfattande 29 000 kvm i kv Nöten i Solna.

 

Fatburen, som totalt omfattar cirka 48 000 kvm, genomgick en omfattande om- och tillbyggnad för cirka tio år sedan. Den och erbjuder därmed en god flexibilitet som kan erbjuda både befintliga och nya hyresgäster en mängd olika lösningar. I ett samtal med Fastighetsaktien framhåller Robert Bolmgren, chef Office & Industrial Leasing på Jones Lang LaSalle, att fokus ligger på att en eller ett fåtal stora hyresgäster tar över ytorna.           

 

– Vi ser fram emot att få jobba nära tillsammans med Jones Lang LaSalle och vi känner en stor trygghet i deras arbetsmodell och process, säger Håkan Larsson på Crown Nordic Management som är asset manager för fastigheten.