12 maj 2024
onsdag, 22 augusti 2012 19:02

Catella auktionerar 74 fastigheter

Skrivet av 
alt
Rådmannen 9 i Hudviksvall är en av de 74 fastigheter som ska auktioneras.

 

Vid Catellas fastighetsauktioner 25–26 oktober ska åtta fastighetsägare att sälja 74 fastigheter av olika typer belägna i 37 kommuner runt om i landet. Fastigheterna som bjuds ut till försäljning listas nu på webbplatsen auktion.catellaproperty.se.

 

Det är CBRE Global Investors, Cornerstone Real Estate Advisors, Hemfosa Fastigheter, Kombinationsfastigheter i Göteborg, Långfast Fastigheter, Sveafastigheter, Teri Property III Sweden samt Valad Europe som kommer att erbjuda fastigheterna till styckvis försäljning. Värdet på fastigheterna beräknas vara upp till cirka 50 Mkr styck.

 

– Vi är positiva inför auktionerna. Vi tror att det här är ett bra sätt att nå köpare till mindre fastigheter, säger Erik Westerlund, Catella Corporate Finance.

 

Förberedelserna inför fastighetsauktionerna pågår just nu och arbetet med att ta fram informationsmaterial är i slutfasen. Fastigheterna kommer att marknadsföras i en bred och strukturerad kampanj från och med måndag 3 september. Då kommer även detaljerad information om fastigheterna och försäljningsprocessen göras tillgänglig på auktion.catellaproperty.se.