12 maj 2024
söndag, 07 oktober 2012 15:16

Point Hyllies etapp 1-3 är uthyrda

Skrivet av 
alt
Största hyresgäst  i Point Hyllie är Choice, som ska driva hotell och konferens på en yta av 17 000 kvm.

 

One Nordic AB, totalleverantör inom energiteknik och entreprenad, flyttar sitt huvudkontor till Point Hyllie i Malmö. Därmed är kontorslokalerna i Point Hyllies andra etapp fullt uthyrda.

 

– De goda kommunikationerna bidrog starkt till beslutet att flytta till Point Hyllie. Det blir smidigt och enkelt för våra medarbetare och besökare att ta sig till oss. Dessutom värdesätter vi Point Hyllies miljöfokus, säger Jan Bardell, vd för One Nordic.

 

Point Hyllie består av fyra byggnader och ett sammanbindande atrium mellan de två högsta byggnaderna. I dagsläget är hela den andra etappen fullt uthyrd på kontorssidan.

 

Etapperna ett till tre på Point Hyllie omfattar 25 000 kvm och är nu fullt uthyrda. Största hyresgäst är Nordic Choice-koncernen, som ska driva hotell och konferens på en yta av

17 000 kvm.

 

Annehem planerar att starta byggandet av den fjärde etappen om 20 000 kvm under nästa år.

 

– Point Hyllie erbjuder ett spännande och flexibelt kontorskoncept, vilket allt fler inser. Dessutom finns det inte många kontorslägen där man kan vara på väg ut i Europa på kortare tid än vad det tar att hämta ut bilen från parkeringshuset, säger Pia Andersson, vd Annehem.