17 maj 2024
torsdag, 24 januari 2013 19:59

Optimal får utökat uppdrag i Mantorp

Skrivet av 
alt
Kenneth Christensen, vd Optimal.

 

Det norska fastighetsbolaget Wahl Eiendom utökar samarbetet med Optimal. Detta innebär att Optimal från den 1 februari ansvarar för totalförvaltningen av Mobilia Mantorp i Östergötland med en uthyrningsbar yta om 20 000 kvm. I uppdraget ingår kontraktsförvaltning, ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt drift- och skötseltjänster.

 

– För oss är det ett naturligt steg, att växa med våra uppdragsgivare och med marknaden. Sedan tidigare har vi hand om utvecklingen av handelsplatsen, där planen är att uveckla och förädla ytterligare minst 20 000 kvm handelsyta. Därför känns det naturligt att vi även hanterar förvaltningen av helheten. Det är vår första totalförvaltningskund, men helt säkert inte den sista, säger Kenneth Christensen, vd Optimal.

 

– Optimal gör ett bra och spännande arbete för oss vad gäller utvecklingen av f.d. Mobilia Mantorp och det känns både naturligt och tryggt att lägga totalförvaltningen av det som blir den nya handelsplatsen, Depot Mantorp, i deras händer, säger Pål Erik Christophersen, vd Wahl Eiendom.