17 maj 2024
tisdag, 29 januari 2013 19:51

Bockasjö bygger åt PostNord

Skrivet av 
alt
Bockasjö ska uppföra en logistikanläggning om 35 000 kvm i Helsingborg. Bild Krook & Tjäder.

 

Bockasjö har tecknat ett längre hyresavtal med PostNord Logistics TPL AB om att uppföra en logistikanläggning om 35 000 kvm, granne med den fastighet om 30 000 kvm som PostNord sedan tidigare hyr av Bockasjö vid E6:an i Helsingborg. Byggstart sker i vår och inflyttning planeras till sommaren 2014. Den nya anläggningen ska miljöcertifieras enligt Green Building och den beräknas sysselsätta cirka 100 personer.

 

– Vi gläder oss åt PostNord Logistics TPL AB:s expansion och behov av mer ytor. Det är inspirerande att få samarbeta med en så professionell aktör, säger Joakim Hedin, vd för Bockasjö.

 

PostNord Logistik TPL AB ingår i PostNord koncernen och är den snabbast växande och den ledande tredjepartsoperatören i Sverige. Företaget omsätter 1,2 Mdr kr och är lokaliserad i moderna fastigheter i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg och Köpenhamn med en total lageryta på 320 000 kvm.

 

–Vi befinner oss i en stark tillväxt på den svenska marknaden och vårt samarbete med Bockasjö fungerar väldigt bra. Därför ser vi fram emot att utvidga detta redan väl fungerande samarbete, säger Atna Nasiopoulos, vd PostNord Logistics TPL AB.