20 april 2024
onsdag, 06 februari 2013 16:39

AMF vässar centrumhandeln

Skrivet av 
alt
Karolin Forsling, affärsområdeschef retail, AMF Fastigheter.

 

alt

Tobias Edberg. Bild: Vasakronan, fotograf: Gustav Kaiser

 

I ett samtal med Karolin Forsling, affärsområdeschef retail, AMF Fastigheter, förklarar hon att det är väsentligt att förtydliga och kontinuerligt stärka AMF Fastigheters fem innerstadsgallerior: Gallerian Hamngatan, Mood, Fältöversten, Västermalmsgallerian och Ringen. Kring dessa gallerian finns skilda gatumiljöer

och identiteter som fordrar specifika utbud och utveckling av butiker, service och restauranger.

 

Nu har AMF Fastigheter rekryterat Tobias Edberg till ny centrumchef för Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Han ersätter Anders Pettersson som tillträder en nyinrättad tjänst som kommersiell chef för alla AMF Fastigheters innerstadsgallerior.

 

Den nye centrumchef för Gallerian på Hamngatan, Tobias Edberg, har lång och bred erfarenhet inom retail och han kommer närmast från Vasakronan där han har arbetet som fastighetschef och affärsutvecklare. Han börjar hos AMF Fastigheter i april 2013.

 

– Med Anders Pettersson som kommersiell chef för alla våra gallerior och Tobias Edberg som centrumchef för Gallerian på Hamngatan vässar vi handelskompetensen inom AMF Fastigheter ytterligare, säger Karolin Forsling i en kommentar.

 

– Jag ser fram emot att få vara en del av AMF Fastigheter och vidareutveckla Gallerians position som en av Sveriges mest framgångsrika handelsplatser, säger Tobias Edberg, tillträdande centrumchef, AMF Fastigheter.