19 maj 2024
söndag, 17 februari 2013 17:52

Brostaden hyr ut 2 640 kvm i Johanneshov

Skrivet av 
alt
Anders Nilsson, vd Brostaden

 

Nu har Fastighets AB Brostaden tecknat ytterligare fyra hyreskontrakt i området Lindetorp i Johanneshov. Uthyrningarna omfattar totalt 2 640 kvm. Det största kontraktet är om ca 1 200 kvm och har tecknats med Stockholms Läns Sjukvårdsområde, verksamheten Habilitering & Hälsa, med inflyttning 1 april 2013.

 

De andra hyresgästerna som flyttar in i nya lokaler hos Brostaden i Lindetorp är Attention Utbildning, Teaterteknik och Sponsor Insight. Brostaden är största fastighetsägaren i området Lindetorp - ett område strategiskt placerat, med utmärkta kommunikationsknutpunkter, alldeles i närheten av Globen shopping och den nya Stockholmsarenan.

 

– Vi är stolta att kunna välkomna fyra nya hyresgäster till detta område. Det märks att det är mycket som händer i närområdet och det är glädjande att den redan starka efterfrågan på lokaler i området fortsätter att öka, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

 

– Vi är glada att vi får ändamålsenliga lokaler i ett läge som passar oss så bra, säger Inger Gandéus-Gustafsson, enhetschef Habilitering och Hälsa.