Skriv ut denna sida
fredag, 22 februari 2013 15:22

Newoffice växer med Newstay

Skrivet av 
alt
Jacqueline Hedebark leder Newstay på Newoffice.

 

– Det ska bli väldigt spännande med ett nytt affärsområde, säger Ulrika Rosén och Tina Magnuson, ägare till Newoffice. Vi ser att det finns ett behov på marknaden för dessa tjänster och vi har både ett naturligt flöde av intressenter såväl som väl upparbetade relationer med fastighetsägare.

 

Företaget Newstay – Corporate Apartments startar uthyrning av företagslägenheter och kommer att vara ett komplement till Newoffice som arbetar med uthyrning av kommersiella lokaler i Stockholm. Verksamheten riktar sig till företag som en professionell rådgivare och trygg länk under hela uthyrningsperioden, från övertagandet tills hyrestidens slut.

 

Jacqueline Hedebark som startar Newstay, har lång och gedigen erfarenhet av uthyrning av lägenheter till företag. Hon kommer närmast från Apartment HS AB i Stockholm. Servicekänslan och kunskapen har hon med sig från sina 20 år i hotell- och restaurangbranschen, bland annat från Grand Hôtel, Hotell Birger Jarl och Yasuragi Hasseludden.

 

– Vi utgår ifrån hyresgästens behov och tar fram det optimala objektet. Newstay kommer även att guida hyresvärdar och hyresgäster hur hyreskontrakt upprättas samt andra juridiska regler och frågor som uppkommer i samband med andrahandsuthyrningen. Kunderna kan känna sig helt trygga med att vända sig till Newstay. Vi är ett av få företag inom B2B då det gäller andrahandsuthyrning av lägenheter. Vi finns med under hela uthyrningsperioden och värnar om bägge parter, Jacqueline Hedebark.

 

Newstay kommer att finnas i Newoffices lokaler på Grev Turegatan 35 i Stockholm.

Senaste från Redaktionen