19 maj 2024
onsdag, 27 mars 2013 17:39

Kupsu och Grinbaum, nya i Jernhusens styrelse

Skrivet av 
alt
                                                                                                             

Vid årsstämma i Jernhusen den 24 april kommer Anders Kupsu, till vänster i bilden ovan, och Joakim Grinbaum föreslås som nya ledamöter till styrelsen. Till ordförande föreslås Kjell Hasslert som idag ingår i Jernhusens styrelse. Omval föreslås av Kristina Ekengren, Kia Orback Pettersson, Ingegerd Simonsson och Christel Wiman. Rolf Lydahl och Bosse Wallin lämnar styrelsen i samband med årsstämman.

 

Jakob Grinbaum har en unik erfarenhet av finanssektorn. Under många år arbetade han inom Nordeakoncernen där han tidigare var vice vd.

 

Anders Kupsu kommer från bygg- och fastighetsbranschen och är idag vd för Dilligentia. Han har en lång erfarenhet från Skanska där han bland annat har arbetat med kommersiell utveckling och med bostadsutveckling. Han har även varit vice vd för Skanska Sverige.


Kjell Hasslert, som blev styrelseledamot i Jernhusen 2012, verkar idag som vd för Brainpeople. Han har erfarenhet från Södertälje kommun där han arbetat som stadsdirektör samt från det kommunala bolaget Telge där han tidigare var koncernchef.