20 april 2024
måndag, 20 maj 2013 19:51

Nya hyresgäster till Bromma Blocks

Skrivet av 
alt

Gallerian i Bromma Blocks får nya hyresgäster.

 

alt

Pauline von Troil, centrumchef Bromma Blocks.

 

Bromma Blocks har på kort tid utvecklats till en av Stockholms populäraste handelsplatser. KF Fastigheter som äger och utvecklar handelsplatsen har tecknat avtal med en rad nya hyresgäster som ytterligare förstärker utbudet. I handelsplatsens galleria öppnade nyligen accessoarbutiken Lilla Ztenen med varumärken som Snö of Sweden, Dyrberg/Kern, Edblad.  Ytterligare ett välkommet tillskott är Stjärnurmakarna, som öppnar i slutet av maj.

 

– Det är mycket glädjande eftersom bägge representerar verksamheter som vi önskat få in i Gallerian, produkter som är viktiga komplement till beklädnadshandeln, dvs. modeaccessoarer, säger Pauline von Troil, centrumchef Bromma Blocks.


Ytterligare ett nytt kontrakt har tecknats med Rusta, som nyetablerar och flyttar in på 2 600 kvm i två plan. Öppning är planerad till senare delen av hösten 2013, efter att lokalerna byggts om för Rustas senaste butikskoncept. Vidare byter Zoo.se till en större lokal inom Bromma Blocks. För närvarande pågår ombyggnationer och verksamhetsanpassningar och den nya butiken förväntas öppna i slutet av maj.


– Omflyttning av zoo.se samt Rustas etablering på Bromma Blocks, innebär en rejäl förstärkning av volymhandelsdelen som redan idag är stark med Coop Forum, ett av Sveriges största Systembolag, tre stora sportbutiker (Stadium, XXL och Intersport) samt Elon och Sova, avslutar Pauline von Troil.