25 april 2024
tisdag, 21 maj 2013 19:23

Catellas Nordvall och Persson byter plats

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                                                               

Anders Nordvall (till vänster på bilden ovan) övertar rollen som chef för Catellas fastighetsrådgivning i Stockholm. Thomas Persson, nuvarande verksamhetsansvarig, övergår till en senior projektledarroll i bolaget.

 

Anders Nordvall har arbetat med fastighetstransaktioner på Catella sedan 1999, senast i positionen som senior projektledare. Anders Nordvall kommer även framgent att aktivt delta i transaktionsverksamheten.
 

– Vi byter på sätt och vis plats, jag och Thomas. Jag tar över ledarskapet, medan Thomas återgår till en mer affärsnära roll. Vi har en platt organisation och det här är en sorts rullande ledarskap, vilket passar oss bra, säger Anders Nordvall.

 

– Jag, precis som många andra i liknande roller, har efter några år som ansvarig längtat tillbaka till att arbeta mer aktivt med affärsverksamheten. Det ska bli kul att kunna lägga all tid och energi på affärerna igen, säger Thomas Persson.

 

Catellas fastighetsrådgivning har verksamhet i 11 europeiska länder och är i Sverige ledande på marknaden för fastighetstransaktioner och fastighetsrelaterade tjänster inom debt and equity capital markets. Ifjol var Catella rådgivare vid 120 fastighetstransaktioner i Sverige till ett sammanlagt värde om cirka 29 Mdr kr.