23 april 2024
torsdag, 30 maj 2013 13:50

Katrin Dahlström, ny vd för Ebab i Stockholm

Skrivet av 
alt

 

 

                                                                                            

Katrin Dahlström, bilden ovan, har utsetts till ny vd för Ebab i Stockholm AB. Hon har varit verksam under tjugo år på bygg- och fastighetsmarknaderna i Sverige och Tyskland. På dessa marknader har hon arbetat med projektutveckling i olika chefspositioner samt på styrelsenivå. Katrin Dahlström är för närvarande affärsområdeschef i Ebab i Stockholm AB samt sedan år 2011 styrelseledamot i Ebab AB

 

– Det krävs ett tydligt ledarskap och ett gediget projektkunnande för att implementera den strategi som styrelsen beslutat om, dels utveckling av bolaget, dels att ta ytterligare marknadsandelar, dels implementera införda system. Katrin Dahlström har lång erfarenhet som ledare och hon har ett stort projektkunnande vilket borgar för att hon kan leda bolaget framåt och skapa värden för bolaget och för våra kunder, säger Kaarel Lehiste, styrelseordförande och vd i Ebab AB.

 

Som styrelseledamot i Ebab AB har Katrin Dahlström goda kunskaper om Ebab-koncernen, där hon varit en drivande kraft i arbetet med koncernens och dotterbolagens strategier. Förutom styrelseuppdraget i Ebab AB är hon även styrelseledamot i Ebab i Göteborg.


Katrin Dahlström, som är utbildad civilingenjör från KTH, tillträder tjänsten den 1 september.

 

– Det känns roligt och spännande att ta över rollen som vd för Ebab i Stockholm. Som affärsområdeschef känner jag bolaget väl. Jag ser som ny vd stora möjligheter i att leda och utveckla bolaget utifrån den strategi som nu är lagd, säger Katrin Dahlström.