1 juni 2023
tisdag, 18 juni 2013 11:07

Ny marknadschef på Bostadsförmedlingen

Skrivet av 
alt

 

                                                                                                 

Nu i maj tillträdde Marika Nordström som ny marknadschef på Bostadsförmedlingen. Marika har tidigare bland annat jobbat som analytiker på HSB och under de senaste åren som marknadsanalyschef på Skanska Nya Hem.
 
– Jag skulle vilja fördjupa relationen och samarbetet med nya och befintliga fastighetsägare i regionen och att ännu fler fastighetsägare i regionen fick upp ögonen för att Bostadsförmedlingen i Stockholm är en fantastisk kunskapskälla, säger Marika Nordström.

Vid sidan om förmedlingsservicen har Bostadsförmedlingen en djup och regiontäckande förståelse för de bostadssökandes behov och önskemål.

 

– Stockholmsregionen växer snabbt och fastighetsaktörer behöver kunna fatta rätt beslut under stor press och då kan Marika och hennes grupp på Bostadsförmedlingens marknadsavdelning hjälpa till med ett kvalificerat beslutsunderlag. Med en lång och kvalificerad analyserfarenhet från fastighetsmarknaden vet Marika Nordström vilken typ av data som behövs, inte minst vid nyproduktion, säger Lena Daag, vd på Stockholm Stads Bostadsförmedling.

– Vi har massor med kunskap om hur marknaden fungerar, vi vet hur attraktiva olika områden är, med vårt stora dataunderlag kan vi ringa in betalningsvilja, önskemål om storlek och mycket, mycket mer. Vi har ju en hel bostadskö som vi kan hämta kunskap hos, framhåller Daag.