1 juni 2023
söndag, 15 september 2013 14:50

Fabege öppnar inspelningsstudio i Luma

Skrivet av 
alt

Podcastformatet innebär att vem som helst kan skapa en egen radiokanal och sprida sitt budskap kostnadsfritt över nätet.

 

Det senaste året har podcastformatet slagit på bred front och nu öppnar Fabege en inspelningsstudio i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Under hösten kan alla seriösa podcastare, såväl amatörer som professionella, låna inspelningsstudion som ligger i Lumas unika kontorsmiljö. Ambitionen är att få fler att upptäcka Hammarby Sjöstad som arbetsplats och bidra till att goda idéer sprids. Bokning görs på www.lumapark.se/podcast.

 

I dag kan vem som helst skapa en egen radiokanal och sprida sitt budskap kostnadsfritt över nätet. Många saknar dock den miljö och teknologi som krävs för att få till en riktigt bra inspelning. Ett problem som Fabege nu erbjuder en lösning på genom att bygga podcaststudion. Inbäddad bland kontoren i Lumafabriken i Hammarby Sjöstad ligger studion där den som har en programidé kan spela in sina idéer, historier och diskussioner i studiokvalitet.

 

Sedan tidigare erbjuder Fabege företag att provjobba ett kreativt kontor i samma hus som podcaststudion. Alla som vill upptäcka vad en unik kontorsmiljö i en inspirerande stadsdel kan göra för inspirationen och arbetsglädjen kan boka in sig mellan 19 augusti och 31 oktober 2013.