23 april 2024
tisdag, 15 oktober 2013 14:01

Schuss lämnar Tenzing för Gnesta

Skrivet av 
alt

                                                                                                                            

Genesta tillkännager att företaget knutit Lennart Schuss (bilden, foto: Cato Lein), till bolaget. Han tillför en stor erfarenhet och expertis inom alla aspekter av den svenska fastighets- och kapitalmarknaden och han kommer att förstärka Genesta närvaro väsentligt.

 

Schuss kommer att hjälpa Genesta med kapitalanskaffning och fastighetstransaktioner samt bli en medlem av företagets advisory board. Som senior rådgivare till Genesta kommer han att arbeta på en strategisk nivå där han kommer att stödja ledningen samt utveckla och förstärka Genestas närvaro i den svenska kapitalmarknaden

 

– Vi är glada och stolta över att ha lyckats rekrytera Lennart till Genesta. Med Lennart på plats i teamet känner vi att vi tagit ytterligare ett viktigt steg mot att bli den bästa aktören på den Nordiska fastighetsmarknaden, säger David Neil vd för Genesta.

 

– Det kommer att bli en ny spännande utmaning att arbeta för Genesta. Det som attraherade mig med Genesta var deras aktiva arbete med värdeskapande i deras fastigheter, vilket visat sig vara framgångsrikt, säger Lennart Schuss.