1 juni 2023
fredag, 15 november 2013 16:43

Alberts, ny vd för Murman Arkitekter

Skrivet av 
alt

                                                                                                                

Det nya teamet på Murman Arkitekter. Ny vd är Ulla Alberts, som på bilden ovan syns på bakre raden som nummer tre från höger. Grundaren Hans Murman syns längst till vänster, nedre raden. Vid fotograferingen var följande arkitekter frånvarande: Andreas Klesty, Marie Ebersdotter, Ulla Blomberg och Ragnar Eythorsson.

 

Ulla Alberts, arkitekt SAR/MSA, tillträdde 1 november som ny vd. Hon kommer tillsammans med Helena Andersson (vice vd) och de drygt 20 anställda att fortsätta utveckla Murman Arkitekter, ett företag, som nu med stark vind i seglen, driver många spännande projekt.

 

Murman arkitekter fortsätter att arbeta med hela den bredd som samlats i företaget genom åren, med kompetens inom såväl inrednings- som husarkitektur och stadsplanering. Företaget har dessutom under senare år stärkt sin kompetens inom BIM och lågenergi-/passivhusteknik.

 

Murman arbetar vidare med projekt i egen regi både i samverkan med Martinsson/Tyréns och med Hans Murman projektutveckling.


Wivian Eidsaunet arkitekt SIR/MSA, en av tre tidigare delägare och före detta vd för Murman Arkitekter, har lämnat företaget med ett antal tidigare medarbetare för egen verksamhet.