21 april 2024
onsdag, 20 november 2013 13:17

MER rekryterar projektledare

Skrivet av 
alt

                                                                                                                    

Arkitekt- och konsultföretaget MER växer ytterligare genom rekrytering av projektledaren Lotta Sävenlid (bilden), med lång erfarenhet av omfattande flyttning, upphandling och analyser.

 

Lotta Sävenlid kommer senast från egen verksamhet som projektledare och flyttgeneral där hon bland annat hjälpt sina kunder att hitta kontor och skapa fungerande arbetsplatser, analyserat och upphandlat samarbetspartners, projektlett renoveringar och ombyggnader, ansvarat för förhandlingar samt varit kundens talesman mot fastighetsvärden.

 

Nyligen avslutade Sävenlid sin utbildning till Diplomerad Fastighetsförvaltare. Hon har en lång erfarenhet av personal- och organisationsfrågor, bland annat som personalchef innan hon övergick till egen verksamhet.

 

– Med ett omfattande nätverk inom branschen och lång erfarenhet som projektledare är vi glada att Lotta börjar hos oss. Inledningsvis kommer hon arbeta med SAS, en omlokalisering av drygt 1000 medarbetare till Frösundavik, där MER är SAS samarbetspartner både på arkitekt- och projektledarsidan. Rekryteringen ligger helt rätt i linje med den plan vi har för MERs expansion 2013, säger Cecilia Bejdén, vd på MER.

 

MER är ett arkitekt- och konsultföretag som hjälper hyresgäster och fastighetsägare att skapa roligare, effektivare och mer lönsamma arbetsplatser. Med över 20 års erfarenhet av att förändra arbetsplatser med hjälp av varumärkesbyggande arkitektur, lönsamhetsorienterad analys och djup förståelse för det praktiska och logistiska är man en av pionjärerna inom branschen avseende aktivitetsbaserade kontor.

 

 

alt

 

Cecilia Bejdén, vd Mer