1 december 2023
fredag, 29 november 2013 17:45

Johan Ellertson blir avdelningschef på SSM

Skrivet av 
alt

                                                                                                              

Den 2 december tillträder Johan Ellertson tjänsten som avdelningschef för projekt på SSM Bygg & Fastighets AB. Han har en betydande erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på JM och NCC i ett flertal olika roller, både inom produktion och projektledning. De senaste två åren har Johan Ellertsson varit vd på RCC Group:s dotterbolag Iquity, med främsta ansvarsområde inom affärsutveckling av bostäder.

 

– Johan Ellertson är en erkänt skicklig och driven ledare som har lång och bred erfarenhet från bostadsproduktion och projektledning. Hans erfarenheter och kompetens kommer att vara mycket viktig för vårt fortsatta strategiska arbete med att nå bolagets långsiktiga målsättning säger SSM:s vd Mattias Roos

 

Under 2013 har SSM växt stadigt och antalet anställda har ökat från 22 till dagens 32. Ett led i expansionen har varit att se över utformning och placering av huvudkontoret och nyligen flyttade bolaget till nya och större lokaler på Kungsgatan 57 i Stockholm. SSM har en tydlig målsättning att köpa minst 500 byggrätter per år de närmaste fem åren samt en långsiktig plan att byggstarta 500 bostäder årligen.