20 mars 2023
måndag, 23 december 2013 14:00

P-O Karlsson, ny vd för Home Properties

Skrivet av 
alt

                                                                                             

Per-Olov Karlsson (bilden) har utsetts till vd för ett av nordens ledande hotellfastighetsbolag, Stordalens Home Properties.

 

– Jag är väldigt glad att få P-O Karlsson till ny vd för Home Properties. P-O har ett fantastiskt kunnande om branschen och har varit med från företagets början. I hans nya roll kommer han fortsätta driva och utveckla vår verksamhet, säger Home Properties styrelseordförande och ägare Petter A Stordalen.

 

P-O Karlsson kommer närmast från en tjänst som fastighetschef för Home Properties. Han är ekonom och har tidigare bland annat varit hotellkonsult mellan 1982 och 1997. Han har dessutom varit anställd i Sara Hotels mellan 1976 och 1982, där han bland annat arbetade med den administrativa utvecklingen. Dessförinnan var P-O verkställande direktör i Hotel Alcudia i Spanien mellan 1973 och 1976 och hotellchef i Sunwing mellan 1970 och 1973.

 

Per-Olov Karlsson tillträder omedelbart sin tjänst med placering i Stockholm.

 

– Jag är oerhört tacksam och glad över att ha fått detta förtroende. Det är en fantastisk bransch och det ska bli väldigt kul och utmanande att leda Home Properties utveckling, säger P-O Karlsson.

 

Home Properties, som äger och förvaltar hotellfastigheter, driver totalt 25 fastigheter i norden med cirka 3 600 hotellrum. Den totala uthyrningsbara ytan drygt 254 000 kvm.