25 april 2024
torsdag, 09 januari 2014 19:15

Lydholm, ny vd i Link efter oenighet

Skrivet av 
alt

                                                                                            

Elisabeth Berglund lämnar omgående sitt vd-skap hos LINK arkitektur. Enligt ett pressmeddelande lämnar Berglund omgående sin anställning hos LINK arkitektur på grund av oenighet gällande ledning och styrning av företaget. Ny vd blir John Lydholm (bilden).

 

Lydholm har suttit i LINK arkitekturs koncernledning och har arbetat som nordisk chef för affärsutvecklingen sedan våren 2013. Enligt Link är han en rutinerad företagsledare med en god kännedom om branschen. Innan han tillträdde rollen som nordisk chef för affärsutvecklingen på LINK arkitektur har han haft olika vd-roller i mer än 10 år. Han har bland annat arbetat för arkitektföretaget Strategisk Arkitektur där han var vd mellan åren 2009 och 2013. Han ser nu fram emot att få fortsätta utvecklingen av LINK arkitekturs arbete i Sverige.

 

– Vi är mycket nöjda med att John tar över, säger Siri Legernes, styrelseordförande och koncernchef i LINK arkitektur. Johns stora kompetens, strategiska fokus och kännedom om LINK blir en utmärkt utgångspunkt för att utveckla företaget vidare i den spännande och positiva fas vi nu befinner oss i.