18 april 2024
torsdag, 13 februari 2014 21:19

Semrén & Månsson tillsätter ny kontorschef

Skrivet av 
alt

                                                                                                           

Som ett led i att än bättre möta kundernas behov, görs strukturella förändringar hos Semrén & Månsson. Sophie Dufva tillträder den nya positionen som kontorschef på huvudkontoret i Göteborg och bolaget organiserar sig i ämnesorienterade studios som ska driva bolagets framstående affärsområden.

 

– Vi vill tydliggöra våra specifika kompetenser och samtidigt erbjuda en bättre uppställning för att matcha våra beställares organisationer, säger Adelina Mehra (bilden t v), vd för Semrén & Månsson.

 

Sophie Dufva (bilden t h), vars CV visar en bakgrund som arkitekt hos Eliassen og Lamertz-Nielssen i Oslo, samt ett internationellt arbetsfält på IKEAs arkitektkontor. Och med sina 12 år på Semrén & Månsson är hon väl insatt i företaget för att kunna axla ansvaret att bygga det heltänkande arkitektkontoret.

 

För Magnus Månsson, ägare och koncernchef, innebär fördelningen av de affärsledande arbetsuppgifterna en möjlighet att fortsätta arbeta nära kunder och projekt i tidiga skeden.

 

– Jag är mycket glad att vi kan presentera en så kompetent och omtyckt kontorschef som Sophie. Min roll blir att stödja henne och vår vd i deras arbete att utveckla vårt erbjudande, samtidigt som det ger mig mer tid att arbeta med projekten, säger Magnus Månsson.