17 maj 2024
tisdag, 01 april 2014 12:53

Första Scandic HTL öppnar internationell lounge

Skrivet av 
alt
Scandic HTL och dess nya citylounge.

 

alt

Om en dryg månad öppnas Scandic HTL med 275 rum på Kungsgatan 53 i Stockholm city.

 

alt

Utöver de 500 gäster som ryms i hotellets lounge har innergården plats att underhålla hela 150 gäster

 

Om en dryg månad öppnas Scandic HTL med 275 rum i kv Bryggmästaren på Kungsgatan 53 i Stockholm city. Nu är hotellets nya lounge klar med ett läge och en noga utvald internationell mat- och dryckesmeny som ska göra HTL till det perfekta stället före eller efter bion, konserten eller dansklubben. Hotellets nöjda fastighetsägare är AxFast, en fristående koncern inom Axel Johnson Gruppen.  Det är första gången som Axfast aktivt satsar på hotellverksamhet i sina lokaler.

 

Under sommarsäsongen fortsätter loungen ut på innergården, där gästerna kan äta och dricka i utomhusbaren, eller koppla av till skön musik i stora soffor under pärlband av hängande ljusslingor. Utöver de 500 gäster som ryms i hotellets lounge har innergården plats att underhålla hela 150 gäster till.

 

HTLs lounge är öppen dygnet runt, likaså hotellets minibutik, The Store där ett noga utvalt sortiment av det bästa Stockholm har att erbjuda i form av drycker, smörgåsar och snacks finns att köpa. Mat- och dryckesservering vid borden är öppet måndag till lördag till klockan 01.00.

 

– Loungen som är HTLs hjärta och puls blir ett nytt och unikt tillskott i city där internationella gäster och lokala besökare får möjlighet att mötas på ett avslappnat och enkelt sätt, hela dagen från frukost till sena kvällen, säger Joachim Högefjord, vd för HTL hotels.