20 april 2024
torsdag, 03 april 2014 12:52

Windrup Olander går till Newsec

Skrivet av 
alt

                                                                                         

Newsec Communication har anställt Kristina Windrup Olander (bilden) som senior rådgivare. Hon kommer närmast från Prime där hon arbetat som kundansvarig i fyra år. Newsec Communication är en boutiquebyrå specialiserad på den svenska fastighetssektorn.

 

– I Sverige är vi vana vid stora fullservicebyråer, men min känsla är att fastighetssektorn välkomnar en byrå som förstår både mikro- och makroperspektivet och arbetar med fastigheter på daglig basis. Jag ser fram emot att få vara med och lyfta den kommunikativa potentialen i den här sektorn, säger Kristina Windrup Olander

 

Newsec Communication startade i september förra året och leds av Niklas Alm, tidigare bland annat kommunikationsdirektör inom Stronghold samt vd för Citigate Stockholm. Även Tove Rasmussen Stål är sedan ett tag anställd på byrån, tidigare konsult på PR-byrån Grayling. 

 

– Det finns behov av kommunikationsrådgivning som fokuserar på resultat, inte minst i gränslandet mellan disciplinerna Investor Relations och Public Affairs. Ett område där stora delar av fastighetssektorn är exponerad. Ambitionen är att vara en mindre partnerägd byrå med fokus på hög kvalitet och långa relationer, vilket både Kristina och Tove kommer att bidra till, säger Niklas Alm, vd Newsec Communication.

 

Newsec Communication drivs som ett dotterbolag till Stronghold Invest AB med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest eftertraktade samarbetspartner inom kommunikationsområdet.