13 juli 2024
torsdag, 18 september 2014 12:45

Catella rekryterar tre nya

Skrivet av 
alt

                                                                                        

Catella fyller på med tre nya medarbetare. Dessa är Britt-Marie Nyman (bilden) och Rasmus Groth som börjar som seniora projektledare på Catellas fastighetsrådgivning i Stockholm med start i början av oktober respektive november. Dessutom har Julia Baehrendtz anställts som analytiker i Stockholm. 

 

Britt-Marie Nyman var tidigare finans- och IR-chef respektive vice vd på Klövern och dessförinnan hade hon motsvarande tjänst på Tornet. Britt-Marie har även varit ekonomijournalist på bland annat Veckans Affärer.

 

Rasmus Groth kommer senast från Scandinavian Property Group i Stockholm, där han arbetade som projektledare.

 

Julia Baehrendtz kommer till Stockholmskontoret från London, där hon arbetat på bland annat Strutt & Parker. Hon har avslutat sin kandidatexamen inom fastighetsfinansiering på Cass Business School i London.

 

– Britt-Marie och Rasmus har gedigen erfarenhet av både fastighetsbranschen och kapitalmarknaden och de blir en viktig del av vårt svenska team. Catellas ledande marknadsposition grundas på mer än 25 års erfarenhet av rådgivning vid fastighetstransaktioner och just den kombinerade kunskapen inom både fastigheter och finans, säger Johan Ericsson, chef för Catellas svenska fastighetsrådgivning.