24 juni 2024
måndag, 22 september 2014 16:28

Pangea rekryterar fem nya medarbetare

Skrivet av 
alt

                                                                                                       

Pangea Property Partners fortsätter att stärka organisationen, både inom Corporate Finance och fastighetstransaktioner, med två nya medarbetare i Stockholm och tre i Oslo.

 

I Stockholm har Adam Bakonyi (24) anställts som analytiker inom Property Transactions och Malin Lindeborg (24) som analytiker inom Corporate Finance. Både Bakonyi och Lindeborg är nyutexaminerade, Bakonyi som civilekonom/Master of Science in Business and Economics från Stockholms Universitet och Lindeborg som Master of Science in Real Estate Finance, Valuation and International Investments från Cass Business School i London.

 

I Oslo har Linn Idsø Brenne (bilden), 40, rekryterats som director inom Property Transactions. Hon är civilekonom från NHH i Bergen och har senast varit transaktionschef inom Newsec AS och har dessförinnan arbetat hos Entra Eiendom, Akershus Eiendom och Catella Corporate Finance.

 

Slutligen har Henrik Baardsen (28) anställts som projektledare inom Property Transactions och Maria Hoffmann Malyshev (29) som analytiker inom Corporat Finance.

 

Baardsen är är civilekonom från NHH och kommer från en anställning som rådgivare inom Newsec i Oslo, medan Hoffmann Malyshev är utbildad Master of Science Corporate and International Finance vid Durham University, UK, och har tidigare arbetat för Edge Capital och Escali Financial Systems.

 

– Vi är väldigt glada för det stora intresset som Pangea Property Partners har mottagit från väldigt många kvalificerade kandidater, både i Sverige och Norge. Det är speciellt roligt att vi har värvat tre kvinnor, både på senior och junior nivå. Rekryteringarna kommer stärka hela Pangeas organisation i en period då vi upplever en betydande ökning i aktivitetsnivån inom alla våra marknadsområden, säger Bård Bjølgerud, vd för Pangea Property Partners.