19 april 2024
tisdag, 09 december 2014 19:19

Nystart för Cushman & Wakefield i Sverige

Skrivet av 
alt

Dessa fem börjar på nya Cushman & Wakefield Sverige: Tomas Persson, Daniel Anderbring, Anders Nordvall, Per Hagman och Niklas Zuckerman.

 

Cushman & Wakefield välkomnar denna vecka ett nytt svenskt kapitalmarknadsteam från Catella Corporate Finance, vilket kommer att stärka Cushman & Wakefields närvaro inom transaktionsrådgivning i Sverige och Norden. Det nya teamet består av Anders Nordvall, som blir ny vd för Cushman & Wakefield i Sverige, Niklas Zuckerman, Per Hagman, Daniel Anderbring, Ola Jacobsson och Erik Dansbo. I början av 2015 ansluter även Thomas Persson. Samtliga blir partners i Cushman & Wakefield.

 

– Sverige står mer och mer i fokus för internationella investerare och vi ser stora möjligheter för bolaget att skaffa sig en ledande ställning inom transaktionsverksamheten i Norden. Som ett erfaret och etablerat team kommer vi att vara i full gång redan från start. Att vi är en del av Cushman & Wakefields globala kapitalmarknadsplattform ger oss en betydande konkurrensfördel. Vi ser fram emot att arbeta med nya, spännande affärsmöjligheter tillsammans med våra kolleger inom Cushman & Wakefield, säger Anders Nordvall.

 

– Vi räknar med en fortsatt hög aktivitet på transaktions- och kapitalmarknaderna under 2015 och kommer att göra nyrekryteringar för att ytterligare stärka teamet under de närmaste månaderna, fortsätter Nordvall.

 

Cushman & Wakefield rapporterade nyligen rekordintäkter och en förbättrad lönsamhet första halvåret 2014. Företagets globala kapitalmarknadsgrupp fortsatte att ha en positiv affärsutveckling med en ökning av provisioner och serviceavgifter på 20,2 procent i ett läge där förbättrade kreditvillkor och lägre räntor stimulerade kapitalflöden mellan olika investeringsklasser.