2 oktober 2023
fredag, 12 december 2014 16:44

Kronstrand blir vd för Newsec Technical Services

Skrivet av 
alt

                                                                      
Jesper Kronstrand (bilden) har rekryterats som ny vd till Newsec Technical Services. Han har en utbildning i nationalekonomi från Handelshögskolan i Göteborg och har även studerat vid University of Applied Science i Tyskland. Sedan 2008 har han arbetat på Relacom, senast som sälj- och marknadsdirektör. Han börjar på Newsec den första mars 2015.

 

– Jesper Kronstrand har lång erfarenhet av att ha arbetat i liknande serviceverksamhet där han har skapat lönsam tillväxt med både nöjda medarbetare och nöjda kunder, säger Henrik Granström, styrelseordförande Newsec Technical Services.

 

Stongholds styrelse har identifierat Newsec Technical Services som ett område inom koncernen med betydande tillväxtpotential. Visionen är att Newsec Technical Services ska vara Sveriges mest eftertraktade fastighetsservicebolag.

 

– De ambitiösa planerna för Newsec Technical Services tilltalar mig då jag ser goda möjligheter till att utveckla affärerna och addera ett mervärde för kunderna med serviceinriktade medarbetare, säger Jesper Kronstrand.