21 mars 2023
torsdag, 22 januari 2015 19:34

Hemborg, ny chef för NCC Housing Sverige Utvalda

Skrivet av 
alt

                                                                                    

Fredrik Hemborg (bilden) har utsetts till affärsenhetschef för NCC Housing Sverige från maj 2015. Han är för närvarande ansvarig för region Stockholm, NCC Housing Sverige, en tjänst som han tillträdde i juni 2013, efter fyra år som regionchef i Stockholm för NCC Property Development. Fredrik Hemborg har också innehaft ett antal tjänster inom projektutveckling på NCC, både för den kommersiella verksamheten och bostadsverksamheten

 

– Det är med stor glädje jag välkomnar Fredrik Hemborg till ledningsgruppen för affärsområdet Housing. Han tar med sig långvarig och värdefull erfarenhet från bostadsutvecklingsbranschen i Sverige, och har också varit delaktig i NCCs pågående resa mot förändring och införandet av den nya strategin, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef, NCC Housing.

 

Den nuvarande affärsenhetschefen, Mattias Lundgren, kommer att fortsätta i en roll på koncernnivå inom NCC med ansvar för strategi samt förvärv och sammangåenden för NCC-koncernen. Han tillträder sin nya tjänst den 1 maj.