29 april 2024
tisdag, 10 mars 2015 19:16

Allt uthyrt på Tuletorget

Skrivet av 
alt

Wallenstams utveckling av området har pågått sedan 2013 och precis som Tuletornens interiör har Tuletorget designats av designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund.

 

Wallenstams utveckling av Tuletorget i Sundbyberg går in i slutfasen. Drygt 5.000 kvm lokal- och butiksytor är uthyrda, och i Tuletornens bostadsrätter har inflyttningen i påbörjats. Nu börjar även de nya aktivitets- och lekytorna vid Tuletorget att ta form. I slutet av 2015 beräknas allt vara klart.

 

– Nu händer det mycket på Tuletorget, lokal- och butiksytorna är uthyrda och Tuletornen är nästan slutsålda. Vi har en fin mix av butiker, restauranger och företag som tillsammans kommer att lyfta torget och i kombination med fler boende i området är vi övertygade om att torget kommer att utvecklas till en dynamisk och levande möteplats där det finns något för alla, säger Mathias Aronsson, vice vd Wallenstam.

 

Bland de kontrakterade hyresgästerna finns Wayne’s Coffee, Piatti, Thai House Wok, Balance Training, Meya & Mateo, IT-Relation ECTS, Minero Vita Juicebar, Apotek, Blomsterbindarna STHLM, Direkten, Mäklarringen, Vinylcenter, Infralogic, Elkontakt entreprenad i Stockholm, ATN Internet & TV in Sweden och Sundbybergs kommun.