2 april 2023
torsdag, 04 juni 2015 13:50

CBRE har anställt Ridne och Renström

Skrivet av 
alt

                                                                                                   
CBRE har anställt två juniora uthyrare, Martina Ridne (bilden t v) och Robert Renström, till Office Agency-teamet.


Martina Ridne är nyutexaminerad civilekonom från Umeå universitet och börjar sin anställning den 8 juni och ansluter till teamet i Stockholm.


Robert Renström påbörjar sin anställning den 4 juni och kommer att arbeta på CBRE:s Göteborgskontor. Han har nyligen studerat till fastighetsingenjör på Fastighetsakademin och har en tidigare karriär som bostadsmäklare bakom sig.

 

– Då vi idag är flera seniora uthyrare i vårt team ser vi fram emot att komplettera våra erfarenheter med Robert och Martinas nyfikenhet, energi och framåtanda. Vår verksamhet utvecklas och växer och framöver kommer vi även att titta på mer seniora rekryteringar, säger Nina de Besche, Head of Office Agency på CBRE i Sverige.
    

Patrik Kallenvret, vd för CBRE i Sverige, tillägger:
– Vår uthyrningsverksamhet har verkligen utvecklats den senaste tiden, mycket tack vare vårt nära samarbete med CBRE inom övriga Europa. Att vårt kontorsteam lyckats genomföra flera stora projektuthyrningar har visat marknaden att vi skapat ett väldigt starkt erbjudande. Att vi ständigt utökar våra team med ny kompetens är givetvis av största vikt för vår tillväxt.