8 augusti 2022
måndag, 14 september 2015 13:37

Croisette rekryterar till uthyrningsverksamheten

Skrivet av 
alt

                                                                                                                       
Det av Erik Selin och Jacob Karlsson nybildade konsulthuset Croisette Real Estate Partner i Malmö rekryterar två nya medarbetare, Göran Jönsson (bilden t v) och Peter Bergquist (t h), till uthyrningsverksamheten. Jönsson har under många år på ett framgångsrikt sätt drivit firman JS Mäklar AB och kommer tillsammans med Peter Bergquist, som är nyutexaminerad i Fastighetsvetenskap från Malmö Högskola, bli stommen för uthyrningsverksamheten i Öresundsregionen.     

 

– Göran Jönsson kommer utgöra en senior bas för uthyrningsverksamheten och kommer bidra med erfarenhet, sakkunnighet samt nätverk och ha stor påverkan och delaktighet i utformandet av verksamhetsbenet. Det är fantastiskt kul att han vill ansluta efter att ha drivit egen konsultverksamhet under en så lång tid. Göran har alltid haft ett gott rykte och vi ser fram emot att han blir en del av vårt uthyrningsteam, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner

 

Han fortsätter:
– Det är riktigt kul med den här kombinationen i vårt team. Peter kommer tillföra mycket driv, engagemang och stora ambitioner i de uppdrag vi åtar oss och tillsammans med Göran kommer han utgöra ett mycket kompetent team med fokus på Öresundsmarknaden. Vi räknar med att anställa ytterligare medarbetare till affärsområdet i början av nästa år.