8 augusti 2022
tisdag, 15 september 2015 15:26

NCC växlar upp med nya fastighetsutvecklare

Skrivet av 
alt

                                                                                                                           
NCC Property Development växlar upp med två nya medarbetare, Christian Uddland (bilden t v) och Anna Colby (t h), med fokus på stadsutveckling, att identifiera, förvärva och bygga morgondagens arbetsplatser och bidra till ett hållbart samhälle.
    

I juli tillträdde Christian Uddland som fastighetsutvecklare för region Stockholm där han fokuserar på tidiga skeden i affären genom att identifiera nya projekt och bidra till att genomföra dem. Uddland är utbildad vid KTH med inriktning bygg- och fastighetsekonomi och har bland annat arbetat som rådgivare inom finansiering, riskhantering, investeringsanalyser och fastighetstransaktioner, nu senast hos Catella Corporate Finance. Christian har även varit ordförande i föreningen fastighetsekonomerna, FFE, och är en av medgrundarna till den årliga fastighetskonferensen i Åre.
    

– Christian har med sig ett brett kontaktnät och värdefulla erfarenheter som kommer komplettera vårat team på ett bra sätt. Vi vill bidra ännu mer till stadens och våra kunders utveckling och framgång och i detta arbete blir Christian en nyckelperson. Jag är verkligen glad att han valt att börja på NCC, säger Olle Forsberg, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

 

I augusti tillträdde Anna Colby som fastighetsutvecklare i region väst där hon nu arbetar med stadsutveckling i kombination med ansvar för NCCs logistikområde i Göteborgs Hamn. Colby är utbildad lantmäteriingenjör och kommer från Business Region Göteborg där hon representerade bolaget i stadens och regionens stadsutvecklingsprojekt. Dessförinnan arbetade hon som exploateringsingenjör för Göteborgs Stads fastighetskontor samt som asset manager på AB Volvo.

 

– Anna har samlat på sig bred kunskap inom stads- och fastighetsutveckling med erfarenhet både från näringslivets behov och stadens utmaningar. Denna kunskap samt Annas breda nätverk kommer att stärka region väst, säger Johanna Hult-Rentsch, regionchef väst NCC Property Development.