8 augusti 2022
tisdag, 22 september 2015 16:32

Cushman & Wakefield förstärker i Väst

Skrivet av 
alt

                                                                                                             
Cushman & Wakefield intensifierar sin satsning på Västsverige och anställer transaktionsduon Joel Sandwall (bilden t v) och Henrik Fahlén (bilden t h) till affärsområdet Capital Markets i Göteborg.
    

Sandwall och Fahlén har båda en stark förankring i västra/södra Sverige och i Göteborgsregionen samt gedigen transaktionserfarenhet närmast från Newsec Investment. Joel Sandwall hade senast en roll som vice vd för Newsec Investment X AB och har magisterexamen i industriell & finansiell ekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Henrik Fahlén var närmast Senior Manager och ansvarig för koordineringen av verksamheten på Newsec Investments kontor i Göteborg och Malmö.

 

– Det händer mycket på nya Cushman & Wakefield och den förstärkning vi nu gör ligger helt rätt i tiden, inte minst då investeraraktiviteten i regionen förväntas fortsätta att vara stark. Vi kommer att följa upp satsningen med ytterligare rekryteringar och tillsammans med de större affärer vi nu gör kommer vi att märkas mycket i regionen framöver, säger Agneta Jacobsson, Head of Cushman & Wakefield i Sverige och Norden.