30 april 2024
tisdag, 06 oktober 2015 18:52

HTL Upplandsgatan har öppnat

Skrivet av 
alt

HTL Upplandsgatan, nära Norra Bantorget, har 124 rum.

 

Det har gått snabbt för Scandic-ägda hotellkedjan HTL hotels att göra avtryck på den Skandinaviska marknaden. Efter öppningen av HTL Kungsgatan i Stockholm i maj 2014 har den digitala hotellkedjan expanderat med ytterligare två hotell i Oslo. Kedjans fjärde hotell har nu öppnat på Upplandsgatan i centrala Stockholm.

 

Med mobilen som rumsnyckel, enkel incheckning och bokning dygnet runt erbjuder HTL hotels gästen en förenklad digital och individuell reseupplevelse. Gästen kan själv välja om hen vill checka in på väg till hotellet och få sin nyckel direkt i mobilen eller genom att på några sekunder checka in via en surfplatta på hotellet. HTL hotels nyckelapp inkluderar även hotellinformation och en cityguide. Gratis wifi finns tillgängligt på hela hotellet med möjlighet för gästen att koppla upp sin mobiltelefon, surfplatta eller dator mot rummets LED TV med hjälp av Miracast och Airplay.

 

HTL Upplandgatans lounge blir en ny mötesplats mitt i Stockholm, designad att fungera som inspirerande arbetsplats med många eluttag och gratis wifi, samt att vara en samlingsplats för mingel och nöje. Detta kompletteras med loungen på HTL Kungsgatan, Upplandsgatans systerhotell, som sedan öppningen har arrangerat vitt skilda evenemang som inkluderar alltifrån filmpremiärer till ölmässor och valvakor.