4 maj 2024
måndag, 02 november 2015 17:17

Humlegården hyr ut i Hagastaden

Skrivet av 
alt

Humlegården tecknar nya kontrakt i Härden 16 i Hagastaden.


Humlegården Fastigheter förstärker ytterligare Life Science-området i Hagastaden med två nya hyresgäster från februari 2016. Ett femårigt hyresavtal har tecknats med Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, SBU. Lokalen ligger på Sankt Eriksgatan 117 (kv Härden 16) och omfattar 1.280 kvm. På samma adress har även tecknats ett femårigt avtal om 778 kvm med bemanningsföretaget Doc-Connect Nordic AB. Båda hyresgästerna flyttar in på plan 9 den 1 februari 2016.
    

– Vi är glada att ha hittat en lämplig lokal för SBU. I vårt arbete jobbar vi tillsammans med experter, ofta från Karolinska Institutet. Kvarteren vi kommer till är ett framtidsområde och vi ser fram emot att snart sitta ett stenkast från några av våra viktigaste kontakter, säger Susanna Axelsson, t.f. generaldirektör på SBU.
  

 Även Doc-Connect som strävar efter att öka tillgängligheten inom svensk sjukvård genom återkommande och högkvalificerade bemanningsläkare, är positiv till den nya adressen.
    

− Det känns jättekul att vi hittat en modern och flexibel lokal mitt i Stockholms Life Science-område. Hagastaden är redan ett etablerat kontorsområde som kommer att utvecklas mycket framöver, säger Maria Sundblad, vd för Doc-Connect.