21 mars 2023
måndag, 21 december 2015 12:21

Fredrik Brusewitz går till Catella

Skrivet av 
alt

                                                                                        
Catella förstärker den svenska fastighetsrådgivningen genom att rekrytera Fredrik Brusewitz (bilden) till kapitalmarknadsteamet med Fredrik Brusewitz. Han kommer senast från SEB Merchant Banking och har bred erfarenhet från kapitalmarknaden med särskilt fokus på fastigheter.
    

Fredrik Brusewitz börjar på Catella under mars nästa år och kommer att arbeta i en senior affärsdrivande roll i Catellas kapitalmarknadsteam.
    

– Catella genomförde nyligen två stora fastighetsrelaterade kapitalmarknadsprojekt. Vi var rådgivare till ICA Fastigheter vid bildandet av det nya fastighetsbolaget Secore Fastigheter och vi var arrangör och finansiell rådgivare i samband med skapandet av det nya fastighetsbolaget Klockarbäcken Property Investment. Intresset för att investera i nya fastighetsbolag är fortsatt mycket stort och vi arbetar för närvarande aktivt med ett flertal fastighetsrelaterade kapitalmarknadsprojekt där Fredrik får en viktig roll, säger Robert Fonovich, chef för Catellas svenska Corporate Finance.