19 maj 2024
torsdag, 14 januari 2016 16:32

AMF hyr ut 2.000 kvm i Mood-kvarteren

Skrivet av 
alt

Jessica Stark, vd för startuphubben SUP46, och Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter, är överens om ett hyresavtal om 2.000 kvm på Regeringsgatan 62.


Kvarteren kring Mood Stockholm fortsätter att expandera. Den 1 april flyttar startuphubben SUP46 (Startup People of Sweden) flyttar till Mood-kvarteret på Regeringsgatan 65 på totalt 2.000 kvm sammanhängande yta.
    

– Vi sökte en kreativ plats i hjärtat av Stockholm där vi kan inspireras och utvecklas. Sedan starten för två år sedan har vi lärt oss mycket kring våra egna och våra medlemmars behov. Det ser vi fram emot att kunna applicera när vi nu flyttar, säger Jessica Stark, vd för SUP46.
    

SUP46 är ett medlemskapsbaserat community för digitala startups med globalt fokus. Sedan starten i oktober 2013 har de hållit till på Regeringsgatan 29 och har för närvarande drygt 50 startups som medlemmar, däribland Fishbrain, Instabridge och Universal Avenue.
    

Stockholms tillväxt ställer nya krav på vad företag behöver för att behålla och utveckla talangfulla medarbetare. Genom att skapa ekosystem för nya entreprenörer, innovationsdrivna tillväxtbolag och storbolag i Stockholms city lockas allt fler innovationsdrivna företag till kvarter som AMF Fastigheters Urban Escape och Mood.

 

– Vi är både stolta och glada över att SUP46 återigen har valt oss som samarbetspartner. Att de är med och formar även kvarteren runt Mood Stockholm tillsammans med oss är jättekul. Jag är övertygad om att de kommer att göra ett starkt avtryck, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.
    

AMF Fastigheters mål är att vitalisera Stockholm city genom att omvandla tidigare bortglömda och slutna kvarter till öppna och levande platser där företag, besökare och stockholmare vill vara.