27 april 2024
onsdag, 03 februari 2016 10:15

Ny ledning för Tyresö Centrum

Skrivet av 
alt

                                                                                                                          
Sedan september 2015 är det Skandia Fastigheter som äger, förvaltar och utvecklar Tyresö Centrum i Stockholm. Fastigheterna utgör tillsammans 31.000 kvadratmeter lokaler för handel och service och är strategiskt belägna i det snabbväxande Tyresös mittpunkt. Nu har Skandia även en ny centrumledning på plats. Den består av Helén Eijdercrona (bilden mitten), centrumchef, Linda Ståhl (t v), marknadsansvarig, och Aron Nabi (t h), teknisk förvaltare.
    

– Initialt kommer vi att se över centrumutbudet och butiksmixen, för att försäkra oss om att vi erbjuder det våra besökare vill ha. Eftersom vi är en långsiktig ägare tittar vi också redan nu på hur vi kan förfina och utveckla detta område, som ju är hela Tyresös kommuncentrum, säger Helén Eijdercrona.
    

Eijdercrona kommer närmast från Newsec, där hon har jobbat som teamledare inom retail management. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med retailutveckling och uthyrning på Concent AB samt på företaget Experian AB.    

 

Linda Ståhl har varit marknadskommunikatör på Skandia Fastigheter sedan tio år och dessförinnan marknadskoordinator på JM och Valtech.

 

Aron Nabi kommer närmast från ett konsultuppdrag som fastighetschef för hotellen Nordic Light och Nordic Sea. Tidigare har han varit driftchef på Unibail Rodamco och förvaltare på Nynäshamns kommun.

 

Skandia Fastigheter är en av landets största utvecklare inom köpcentrum och äger 14 anläggningar från Uppsala till Trelleborg.