28 april 2024
onsdag, 17 februari 2016 16:32

Sabel efterträder Pers, som blir vVD

Skrivet av 
alt

                                                                                                              
Stena Fastigheter har utsett Nils Pers (bilden t v) , för närvarande vd Stena Fastigheter Stockholm, till vice vd för Stena Fastigheters verksamhet i Sverige. I samband med det tillträder P G Sabel (t h), regionchef på Klövern, som ny vd för Stena Fastigheter Stockholm.
    

Nils Pers har varit vd för Stena Fastigheter Stockholm sedan 2009. Efter sommaren tillträder han den helt nyinrättade rollen som vice vd för Stena Fastigheter med ansvar för utvecklingsfrågor och transaktion.
    

För närvarande pågår en omfattande nyproduktion inom Stena Fastigheter, med minst 500 nya lägenheter per år. De närmaste åren har bolaget möjlighet att färdigställa cirka 8.000 lägenheter i attraktiva lägen i regionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Parallellt med det pågår en lång rad energibesparande projekt och betydande upprustning av det befintliga beståndet.
    

– Det händer oerhört mycket i bolaget just nu och genom att förstärka den befintliga organisationen och knyta ny kompetens till bolaget står vi väl rustade inför framtiden, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.